Vsak si lahko izbere več kot 250 tisoč kombinacij postelj

Novosti
omogocajo-vec-kot-250-tisoc-kombinacij-foto-anze-krze-mediaspeed

Priznana blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimana za zdravo spanje Perfecta Dreams edina v Sloveniji omogoča personalizirano prilagojeno posteljo glede na potrebe posameznikov. Posamezniki si lahko izberejo med več kot 3500 kombinacijami, kjer določijo dimenzijo, bazo, material, nogice, vglavne stranice, vzmetnico, nadvložke in barvo. Vse postelje imajo dve leti garancije, pri urejanju pa so zelo hitri, kar pomeni dostav tudi že v 2 tednih.

Perfecta Dreams, ki je lani prvič vstopila na slovenski trg v Citypark, se sedaj širi še v Namo. Ob današnjem odprtju je generalni direktor Hrvaške, jugovzhodne Evrope in Italije Damir Matijević dejal, da je izjemno ponosen ob odprtju že druge poslovalnice v Sloveniji. »Na Hrvaškem smo izjemno uspešni. Ponosen sem, da smo se selili tudi v druge države, medtem pa smo v Sloveniji zelo uspešni. Stranke so prepoznale dizajn in kakovost,« je še izpostavil.

Direktorica maloprodaje Adriatic regije Kristina Bošnjak meni, da se odlikujejo s personalizirano ponudbo. »Vesela sem, da imamo priložnost predstaviti svojo ponudbo in novosti, ki smo jih prinesli na slovenski trg. Planiramo še en salon v Ljubljani, želimo, da stranke živijo našo blagovno znamko,« je pojasnila.

Produktna vodja Tea Tadej je razkrila posebnosti njihovih vzmetnic in sistemov ter novosti. »Edini v Sloveniji omogočamo personalizirano prilagojeno posteljo glede na potrebe posameznikov. Omogočamo več kot 250 tisoč različnih kombinacij. Izjemno smo ponosni, da se stranke rade vračajo v naše trgovine. V samo dveh tednih lahko sestavimo posteljo, ki jo je stranka izbrala. Zelo zanimivo je, da ljudje velikokrat potrebujejo prostor znotraj postelje, kar jim tudi omogočamo,« je obrazložila.

Svoje izkušnje je kot uporabnica delila tudi arhitektka Jana Furman, ki je med drugim predstavila njen najbolj zanimiv projekt in opisala sodelovanje s Perfecto Dreams. »Sodelovanje je zelo dobro, se da vse pogovoriti. Super je, da lahko posteljo sestavimo sami,« je sklenila.

Spanje uravnava učinkovitost naših kognitivnih sposobnosti, neštetih telesnih funkcij in duševne pripravljenosti, zato je zelo pomembno, da si zagotovimo kakovosten spanec. Obiskovalce je do te postelje ob otvoritvi novega salona v veleblagovnici Nama popeljal Boštjan Romih. Nov salon obiskovalcem omogoča odkrivanje in doživljanje vrhunskega spalnega udobja na enem mestu. Izbirajo lahko med celovito izbiro ležišč, vključno z vzmetnicami, ležišči iz pene, oblazinjenimi posteljnimi okvirji in drugimi spalnimi dodatki, ki se lahko prilagajajo na individualne potrebe.

V podjetju že več kot 30 let proizvajajo vzmetnice in postelje na Hrvaškem, zaposlujejo 600 ljudi in so del velikega mednarodnega podjetja Hilding Anders s sedežem v Malmu na Švedskem. Blagovna znamka Perfecta Dreams je sodobna in narejena za uspešne ljudi, sledi trendom in novostim. Poleg kakovostnih vzmetnic, izdelanih iz posebnih materialov in z veliko pozornostjo, v Medžimurju na Hrvaškem izdelujejo tudi posteljne sisteme, ki so edinstveni na trgu.

Perfecta Dreams premium je blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje že več kot 30 let. Od leta 2007 so del mednarodne skupine Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem, enega najpomembnejših podjetij v panogi, ki deluje v več kot 40 držav in proizvaja vrhunske blagovne znamke vzmetnic in postelj. Vlagajo v najsodobnejše tehnologije, sledijo najnovejšim svetovnim trendom in spoštujejo najstrožje standarde kakovosti izdelkov, ki jih vodi predvsem načelo zaupanja in odgovornosti. Želijo si, da je blagovna znamka Perfecta Dreams sinonim za dober spanec in da so na seznamu »top-of-mind« pri nakupu vzmetnic in postelj na trgu.

Deli na socialnih omrežjih:

Objavljeno: 06.03.2024

Odaberi veličinu

Odaberi veličinu