Dostava

Dobavni rok za izdelke kupljene preko spletne trgovine Perfecta Dreams je od 8 do 20 delovnih dni, šteto od dneva ko kupec sprejme naše obvestilo in je ugotovljeno, da so izpolnjeni vsi osnovni pogoji glede dostave, za vse modele vzmetnic, nadvložkov, vzglavnikov, elastične podlage standardnih dimenzij ter vse artikle, ki niso rezervirani in se nahajajo v centralnem skladišču. Dobavni rok za postelje in pohištvo je od 30 do 60 delovnih dni. Po oddaji naročila uporabnik (kupec) od prodajalca v 24 urah prejme obvestilo, da je naročilo sprejeto.

Če prejmemo obvestilo, da transakcija iz kakršnega koli razloga ni avtorizirana, se dostava odloži, dokler transakcija ne bo avtorizirana.

Cena dostave je 40 €.

* cene dostave veljajo za spletno prodajo

Pri nakupovanju v spletni trgovini Perfecta Dreams lahko v košarici kadarkoli enostavno preverite ceno dostave za trenutno izbrane artikle. Končni strošek dostave za posamezno naročilo je prikazan v procesu prehoda na blagajni spletne trgovine po vnosu naslova za dostavo in si ga lahko ogledate pred potrditvijo naročila, obračunan pa je po zgornjem ceniku.

DDV je vključen v ceno dostave. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte na naslov webshop@perfecta.si

Vnos blaga

Dostava blaga se vedno ZARAČUNA kupcu, v nasprotnem primeru se dostava izvrši na naslov/dovoz kupca, blago iz kombija/tovornjaka pa kupec prevzame sam. Doplačilo za vnos blaga po etažah, če ni dvigala ali blago ne more stati v dvigalo, se obračuna po naslednjem ceniku:

1. razred: pritličje in 1. nadstropje – 15 €

2. razred: 2., 3., 4. nadstropje – 25 €,

3. razred: 5., 6., 7. nadstropje  – 35 €,

4. razred: 8., 9., 10. nadstropje – 45 €,

5. razred: 11., 12., 13. nadstropje – 55 €,

6. razred: 14., 15., 16. nadstropje – 65 €,

7. razred: 17., 18. in višje – 75 €. 

Dodatne informacije poiščite na prodajnem mestu.

Cena montaže 56 € z DDV.

Pri oddaji naročila kupec mora izbrati okvirni rok dostave. Če ima kupec posebno željo glede datuma in ure dostave, mora vse podrobnosti navesti v naročilu. O možnosti izpolnitve povpraševanja boste obveščeni po telefonu ali elektronski pošti.

Če kupec ugotovi, da je naročeni izdelek napačne velikosti, ga je možno zamenjati le, če je izdelek čist, nepoškodovan in nerabljen. V tem primeru se zaračuna ponovna dostava v vrednosti 40 € in odvoz blaga v vrednosti 40 €, v primeru, da je bil izdelek nepakiran, pa embalaža blaga v vrednosti 10 €. Za doplačilo omenjenih stroškov in morebitne razlike v ceni bodo kupca ustno kontaktirali naši zaposleni.

Kupec prejme račun pri dostavi, v kolikor to ni mogoče, pa se račun pošlje po pošti na navedeni naslov.